Bilgesmoms Mastit olmadım ama göğsümün yarısı sert sert ve o bölgeden süt gelmiyor kızım etkin ememiyor nasıl geçer bu durum
1anne2cicek Bilgesmoms sütün cok mu bekledi göğsünde tadı değişmiş olabilir o yüzden emmiyordur bebegin 15 dk sağ 1 saat sonra tekrar sağ göğsünu fazla yorma damarların da agrir ters emzirme işine yarayabilir tutturabilirsen ama ben denediğimde göğsüm nedense çok ağrımıştı
Bilgesmoms Omom denedim olmadı böyle damarlar o bölgede baştan sona sert gibi sıcak su torbası koyup 10 dk sağıp 10 dk bekletiyorum bana mısın demiyor ağrı sızı yok
Omom Bilgesmoms sıcak su torbasını devamlı bekletmeyin ama. Bildiğim kadarıyla o iyi değil. Süt pişip iyice içinde kalır diye duymuştum ama ne kadar doğru bilemiyorum
1anne2cicek Bilgesmoms lahana sarmak aile hekimi bana bunu önermişti damarlar genişliyor sağım kolay oluyor lahanayı haşla ılıkken göğsüne sar yarim saat dursun sağ
Mavis34 Bilgesmoms sıcak suda ovalamak sağım makinası ile göğüs boşalama kadar çekmek te çözüm ama en güzeli bebeğin ters tutarak emmesi. Çok başıma geldi dil bağı vardı o yüzden ememiyordu sık sık öyle olurdum
Hediyealp Bilgesmoms hemen bir soğan al ortadan böl ve böldüğün sağanın için bir kat çıkar ve ağrıyan göğüsünün meme ucuna denk gelecek şekildedir kapat ve 5 saat yada daha fazla hiç elleme süt soğanın korkusuna gelir 5 saat sonra çıkar ve biraz emzir en son eline sağ ama bastırarak emin ol işe yarayacak haftanın her günü bende de oluyordu sütün fazla ve bebişin boşaltamıyor ☺️
Emnedmr Bilgesmoms soguk pres yap ve devamli sag aşırı sut dolunca benimde oyle oluyodu agri yapiyodu hatta
BebekKayra Bilgesmoms bugün başıma geldi bebeğim emmeden 5 dk sağdım rmebildiği kadar emzirdim sonra hastaneye gidip onların makinasıyla iyice sağdım özel hastaneydi bu arada ücret almadılar sağolsunlar sonra yine emzirdim açıldı gibi çok şükür
Balyanakliya Bilgesmoms soğuk kompres yapın eger sıcak suyla olasınız daha çok sutunuz gelir ve daha çok sertleşir birde stunuzu azar azar boşaltın ki faz sutunuz gelmesin
Bilgesmoms Göğüs ucumda gece beyazlık farkettim ve göğüs ucunu tıkayan bir deri resmen göğüs ucumu örtmüştü temiz elimle kaldırdım sonra göğsüm aktı boşaltabildim kızım etkin ememiyor 3 aylık olmasına rağmen o sebepten olduğunu düşünüyorum