Birdunyabircennetannesi Pipetli bardağa alıştıramıyorum. Denedim çoğu yöntemi ağzına sıktım su gelsin diye ama yok yok yok istemiyor biberondan içiyor hala suyunu🤦
Umayy16 Birdunyabircennetannesi ayyy bendee alistiramiyorum ilk denememizde bi kere cekti suyu sonra hic cekmedi uzatinca pipeti sadece isiriyo 🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️
Mihrimahim16 Birdunyabircennetannesi Pipetli meyve suyu ver 😂 en sevdiği meyve suyunu alıp ver bak nasıl içiyor 😂
Delice_zeytinn Birdunyabircennetannesi ya yeminle aynı durumdayım 14,5 aylık hala alışamadı sürekli ısırıyor acaba hızlı diş çıkarma dönemimde sürekli diş çıkarıyor o sebepten mi kaşınıyor diye mi diye artık düşünmek istiyorum zira mantıklı açıklaması yok bu kadar çabama .
Birdunyabircennetannesi Meltem_ Evet deniyorum canım meyve suyu aldım ki dışardan vermem normalde alışsın diye veriyorum sıkıyorum ağzına bugünde denedim ısırdı pipeti sonra kızdı bıraktı
kirmizibasliklikiz_ Birdunyabircennetannesi haha benimkide 17.5 aylik hem alistirma bardagi var hem pipetli bardagi ne yaptiysam yok pipetliyi dis kasimak icin kullaniyor 😂
Birdunyabircennetannesi Mihrimahim16 Bugün denendi 🤦 Sonuç ben sıkmayınca pipeti ısırdı sinirlendi gelmiyor diye ağlamaya başladı 🤦
isimsiz___ Birdunyabircennetannesi ilk pipetli bardağı uzatınca ısırdılar sonra ben onlara hüp hüp diyip nasıl yapacaklarını taklit ettim onlar da yaptılar şaşkınım ama ikinci denemede oldu yani 😀
Eftelyaaa Birdunyabircennetannesi söyle yapıyorsun içindekini görebileceği bir bardağa su ve pipeti koy. Pipetin ağzını parmağınla kapat suda. Çek bırak su aktığını görsün. ¾ defa tekrar et. Bilmiyorum ne kadarlık ben kızıma böyle öğrettim 8 aylık falandı. Israr etme yap diye denet olmadı bı daha göster kaldır ortadan ertesi gün eline ver iç diye. Hiç canını sıktıgina değmez emin ol tek seferde kapiyorlar
Mirayse Eftelyaaa ben hepsini denedim yok yok bir defa yanlıslıkla kendi cekmesi lazım sonrasında alısıyor ama o yanlışlık bizde yapılmadı 😂 18aylık olcaz berdeyse gerci bende cok sık göstermedm bir süre sonra bıraktm. Nasıl olsa öğrencek bardaktan içmeye alıştı
Birdunyabircennetannesi Eftelyaaa Deneyeceğim teşekkür ederim.Bugün yine meyve suyuyla denedim çekti 2 3 kez sonra sinirlendi 🤷