Ftmvrs13 AhsenAhsen canım benim kuru incir al bi şişede süt al sütü kaynat iyice altını kapat 2,3 inciri içine at biraz bekle çok soğutma ama sonra sütü iç incirleride ye şifa olur inşallah üstün artar
Elizgenc58 AhsenAhsen sade helva rezene Kimyon Anason Süt çayı Kuru dut Bol Suuuuuuu Bunlar harika işe yaradı bende 16 ay emzirdim hamile kalınca bıraktım emzirmeyi Birde sade lokum çok işe yarıyor
AhsenAhsen İnanın her şeyi denedim yedim içtim ama gram artmıyor sütüm . Bir bu damla kaldı denemediğim . Benim gibi olupta fayda göreniniz var mı?
Ftmvrs13 AhsenAhsen öyle kuzum içerkende ayetel kürsü okuyarak iç valla duaların gücüne de inanıyorum sanada yarar inşallah 😊
Elizgenc58 AhsenAhsen hayret gece gündüz su için o zaman birde emdi bitti diye memeden çekmeyin en az 10 dk emzirin göreceksiniz koyu yağlı süt gelecektir
zeynepolurmu AhsenAhsen bana doktor vermişti kullandım ekstra olarakta humana emziren anne çayı içiyordum kırmızı bir çaydı e bebekten falan alıyordum çok güzel süt yaptı 2.5 sene emzirdim tabi herkeste etki eder mi bilemem