OlmazolsuncuzdanImdamIlyonlar Salincağa bindiğimde his ettim ilk,Mesela azcik spor harakrtleri yapsam başim dönmeye başliyor.Kafam dolaniyor sanki.Kizimla azcik haraketli oyun oynamasam Kafam etrafimda dönüyor.Ciddi birşey olmasi meni korkutuyor.
mysa2 OlmazolsuncuzdanImdamIlyonlar kulak kristalleri oynayabilir canım vertigo olabilirsin öncelikli olarak bi kbb den randevu al . Ani hareketlerden kaçın bi süre
Efuli6161 OlmazolsuncuzdanImdamIlyonlar arkadaşta yazmış vertigo büyük ihtimalle yattığınız oda zifiri karanlık olsun kalkarken önce yana dönün yavaşça kalkın aniden fırlamayın..kbb uzmanına gidin ilacı var geçer hemen aklınıza kötü şeyler getirmeyin
mysa2 OlmazolsuncuzdanImdamIlyonlar acıkcaası kbbde çalıştım bisure çok hasta geliyordu ordan biliyorum öncelikli olarak bu kriz anında giderseniz yani baş dönmesi mide bulantısı vs yaparsa biraz siddetlenirse direk gidin bi manevra var size onu yapıyolar kristellerin yerine oturması için ama suan normal dersinizde bi kbb gidin yine ilaç tedavi sunsunlar size . Nescafe çay tuketimini aza indirin hatta tüketmeyin ani yatmayın ani kalkmayın otururken de öyle sağa sola dönerken vs çok çok dikkat edin bu şekilde öteleyebilirsniz