Ayselsahinn Kızlar tavsiyesi olan varsa lütfen yazsın kızım 2 gündür hiç emmek istemiyo göğsüme alınca kıyameti koparıyo biberonu görünce heycanlanıyo kesilmesin diye mamada vermemeye çalışıyorum ama hiç bir türlü anne sütü almıyor sadece gece uykuluyken emzirebiliyorum o da ayılana kadar ne yapmalıyım 😒
Yagmur12 Ayselsahinn canım meme reddi yaşıyosunuz pozisyon degiştir ayakta emzr sonra salavatlarla filan emziriyodum ben kulagına pişpişlr sırtına hafif gaz çıkarır gibi vur rabbim yardımcın olsun
Eliffff Ayselsahinn bizde aynı aylarda yaşamıştık memeyi görünce çığlık atıyordu eşim alıyordu kucağında gezdiriyordu balkona falan çıkartıp sakinleştiriyordu sonra tekrar deniyordum ninni pış pış derken aldırıyorduk sonra düzeldi şükür
Suzitosuzi Ayselsahinn Biberon meme reddi sebebinin başlıca nedenidir. Biberonu çöpe atın sizi emsin ya da alıştırma bardağıyla verin. Üç dört aylık emme problemi siye başlık açmıştım o yazı da yardımcı olabilir
Ayselsahinn Yagmur12 hepsini denedim olmuyor nefesi kesiliyor aglamaktan pes etmek istemiyorum ama hiç bir sonuç elde edemiyorum
Fourleafclover21 Canım uyut bebeşi o zaman emzir ve mümkünse biberonu bırakmanız lazım yoksa sizi bırakır başıma geldi 1 bucuk ayda zor toparladık. Emmiyor aç duruyor resmen biberonun kolaylığına alışmış . Ayakta emzir gezerek emzir gögsüne ilgisini çeken oyuncaklar yapıştır öyle emzir ben hep uyutur uyku arasında emzirirdim sadece dene almıyorsa zorlama 15 dakika sonra tekrar dene ağzına zorla sokma sakın daha kötü oluyorlar inşallah tavsiyelerim işe yararda başarırsın canım 🙏