oglumubeklerken Nbm şu an 9 Ay 8 günlük, 9 aylık olunca söyledi ve bu kelime ‘baba’ 🥲 güleyim mi ağlayayım mı bilemiyorum 🤭 bilinçli olup olmadigi konusunda emin değilim bazen bilinçsiz söylüyor diyorum ama bazen sanki bilinçli söylüyor gibi geliyor 🥲
ruveydaensar Nbm o günleri biz de görecek miyiz acaba 😅 2 aylık cadıyla uğraşırken hayal edemiyorum şu an o günleri
eylul19 Nbm kızım bılıncsız sekılde ba ba baba dedı ama bılınclı sekılde ılk anne dedı♥️7-8 aylıktı sanırım
oglumubeklerken Nbm keşke anne de kolay olsaydı 🥲 bi görseniz oğlumu bi başlıyor sıralamaya ba ba ba baba baba babaa babbaaa bababa falan 😂 bazen diyorum Ay babana başlıcam şimdi 🤭😂😂
Nbm ruveydaensar ilk 4 ay hayal emek zor. Biz 5 aylık olduk çok şükür. Bir beklenti oluşmaya başladı😃
Nbm eylul19 babayı babıldarken söylemiş sanırın. O sekilde tekrar ederlen baba çıkıyor tabi ağzından. Bilinçli söylemesi kıymetli ❤️
Birdunyabircennetannesi Nbm Hatırlamıyorum ay olarak ama ilk kelimesi bababababa yapıyordu. Şuan yapmıyor. 16 aylık olmak üzere attı al mama hapşu diyor. Anne baba çok nadir diyor