Zeynefe Bebeğim bugün sünnet oldu doktor pipisinde eğrilik var demiş ama sünnet etmeyelim falan dememiş. İnternette ameliyat diyor. Başına gelen var mı çok üzülüyorum henüz 3 aylığız
aslihaleninannesi Zeynefe geçmiş olsun. Benim akrabamda oldu. Sizin bebeğiniz kadar ufakken anlaşıldı ama istesenizde şuan tedavi edilmiyor galiba onlara 3 yaşında ameliyat edicez demişlerdi 3 yaşını geçince ameliyat oldu ve üstüne 2 ameliyat daha olucak. Allah dermansız dert vermesin inş.
Azraam Pipisi yana doğru düşüyor değilmi doktor Bnm oğlanda dedi ama sıkıntı olmaz ereksiyon olduğunda dik durur dedi
Zeynefe Azraam ya ben sünnet olurlen içeri giremedim doktor eğri kimse söylemedi mi demiş eşim de heyecandan anlamamış. Ama sünnet etmeyelim ameliyatla beraber hallederiz falan dememiş çok endişeliyim sola doğru yatık
Sedaates16 Zeynefe bildiğim kadarıyla sünnet olurken ona göre yapılıyor doktor ayarlıyor belki öyle olmuştur amelîyat olması gerekse doktor zaten sünneti yapmazdı yada önemli bir durum olsa şimdiye kadar gittiğiniz doktorlardan biri mutlaka söylerdi endişe etmeyin
Zeynefe Kendime çok kızıyorum genelde bezinde sol taraf dolu oluyordu Sedaates16 kendime çok kozıyorum genelde sol taraf dolu oluyordu bezde ve sola dogru eğimli oşdugunu hep görüyordum nasıl fark etmedim