GULCE02 Kızlar kesinlikle izin vermiyor çok aglıyor bende uyuyunca vereyim diyorum 10 aylık uyurken veren varmı acaba
E20-20 GULCE02 ben küçüklüğünden beri hep öyle veriyorum bı sorun yaşamadım ama doktora falanda sormadım sonuçta o havayı çekip ciğere gitmesi laizm uyuması sorun teşkil etmez bence ama siz bilirsiniz tabiki
Nur_61 GULCE02 bende 9 aylik bebeğime buhar verdim uyanıkken asla kabul etmiyo unuttuğum zaman veriyorum
Arden_ Aslında bebek oturur dik pozisyonda verseniz ciğerlerine daha çok etki edecektir eğer izin vermiyorsa yattığında başını biraz yüksekte tutabilirseniz öyle de verebilirsiniz
Dunyamsensn2008 GULCE02 Valla düz haldeydi bebeğimin ki oğlumun da altında yastık vardı ben burnu açılsın diye kullandim
ikicocukcokcocuk GULCE02 biz hastanede yatarken hemşire yatırma emziğini de çıkar demişit oturur pozisyonda olması ve ağzı da açık olması gerekiyormuş bende oyuna çevirerek veriyorum eline veriyorum kendi tutmaya çalışıyor fln öyle bitiriyorum
GULCE02 ikicocukcokcocuk neler yapmadım ki ama görünce çığlık atıyoe sesinden korkuyor maskeden korkuyor napacagımı şaşırdım bende biliyorum oturur pozisyonu daha iyi Ama veremiyorum zorla vermeye çalıştım daha kötü oldu bu yüzden mecbur uyurkwn verecem
ikicocukcokcocuk GULCE02 önüne video açsanız ben hayvanları öğreten bir video açıyorum aaaa bak kediii miyav diyor fln diye halden hale giriyorum