Minikcivcivim Kevoli 1aylıktı, fisher price piyanolu oyun halısını almıştım. Piyanodaki sesler ve renkler ilgisini çok çekiyordu 1aylıkken sonra sonra hareketlendikçe oyuncaklarıyla oynamaya başladı. Şimdi 8ay 20günlük piyanosunu kucağına koyup oynuyor.
Alazcns Kevoli 2 aylıkken aldı eşim ancak kucak kuşu olduğu için hiç kullanamadik bile. 8 aylık suan boşuna almışız. Bebeğin yerde durmayı seviyorsa al yoksa paran çöp.
Hohomoromu Kevoli 4. Aydan sonra kullanmaya basladım aldım hepsiburadadan babycim güzel beğendim ama çok fazla gec olmadn alın 5 aylık olmak üzere benım ki tepetakla yapıyo oyun halısını 😊
Deletedmom_12 Kevoli 1 buçuk aylik oldu aldim canim piyanolu olandan aldım cok dikkatini çekiyor oynuyor cingiraklarla falan
ArzelaHazan 2. Buçuk aydan beri kullanıyoruz basit bişe al bnce çok para harcanması gereken bişe değil
honeyson Ben 40 ı çıktıktan sonra koydum tabi ilk zamanlar çok dikkatini çekmedi.Ama gün geçtikçe oyuncakların çıkardığı seslere gülmeye başladı dikkatlice bakıyor, daha uzun kalmaya başladı . Şuan 70 günlük oldu. Bu arada biz emme alt değişme gibi ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra tamamen huzurluysa koyuyoruz öyle olduğunda gayet de güzel vakit geçiriyor kucak istemiyor
Palestinianbride Kevoli aldık boş boş durdu sattık maalesef benim kızımın hiç ilgisini çekmedi yürütecindede oyalanmıyor bebek arabasındada durmuyor😁 çok hesaplı çocuk hatta yatağında yatmıyor dersem hiç abartmış olmam aldığımız hiçbirşeyi kullanmamakta kararlı
Nkht2705 Kevoli 2,5 aylıkken falan kullanmaya başladık.Çoğu zaman ilgisini çekiyor ama biz de uzun süreli değil.Bence al ama çok para vermeye gerek yok
Nkht2705 Kevoli 2,5 aylıkken falan kullanmaya başladık.Çoğu zaman ilgisini çekiyor ama biz de uzun süreli değil.Bence al ama çok para vermeye gerek yok