Ombur Kızlar ek gıda dönemine başladık tadımlardayız çatalla ezip veriyorum güzelce ama bebeklerim öğürüyor çok bilandırda geçtiğimde yiyorlar ama çatalla ezip vermeye çalışıyorum bu durum geçiçi mi acaba neler yapmam lazım
Canpareem Ombur ilk zamanlarda öğürme çok çok normal.Bebekler süte alıştıkları için katı kıvamlı yiyeceklerle karşılaştığında ne yapması gerektiğini bilemiyor.Zamanla alışıyorlar az az denemeye devam 🌸 Çatalla ezmeniz çok doğru.
Kuzularinanasi Ombur ben hic pure ezerek vermedim.tercih sizin tabiki ama blw ile ek gida yaptik biz.yani haslayip eline verdim.bu sekilde kendi kendine yemeyi cignemeyi yutmayi ogrendi.pureyle ezerek baslatlrsaniz sonrasinda yine yutma cigneme problemi yasayabilirsiniz.bastan alistirmak lazim
Canpareem Ombur ben 15. Gündeyim ilk günlere göre yemesi daha güzel ☺️ 6 ay 15 günlük benim için hazırladığım yemekten 2 yemek kaşığı yemesi mükemmel☺️Minicik mideleri hemde besininin çoğu daha anne sütü 🥰Doyuyorlar
Canpareem Ombur ben pütürlü püre olarak veriyorum.Ekstra önüne haşlanmış sebzelerden koyuyorum.Ağzına alıyor oynuyor vs. Elinde tutabilmesi ağzına götürmesi ve çiğnemesini geliştiriyor bu yöntem.