linamommmmm Birbirimize fikir de olsun. Benim kızım çok seçicidir yemek konusunda. Yumurta falan ağzına sürmüyor maalesef. Kahvaltısını yaptırıyorum her öğlen ne yapsam diye düşüne Düşüne bir hal oldum. Sizler bebelerinize ne gibi öğünler hazırlıyorsunuz?
kirmizibasliklikiz_ linamommmmm yumurtayi direkt vermek yerine bir seyle karistirip verseniz oyle de yemez mi ? Bugun menumuz tarhana corbasi kuru fasulye ve pilav yanina da yogurt
Bircaykoyicelim linamommmmm bugün akşam menüsü. Brokoli çorbası, etli bulgur pilavı, salata ve yoğurt. 15 aylık. Kahvaltıyı çok seviyor. Yenile bilcek herşeyi yer kahfalti da.
Deletedmom_28 linamommmmm ben bu sabah yumurtalı patates yaptım şimdi uyanınca meyve yedireciğim akşam içinde balkabağı havuç çorbası yaptım 7 aylık
Kimkibu linamommmmm 15 aylık kızım kahvaltıya bayılır yumurta haşlama benimkide pek yemiyor ama yumurtalı bişi yapıyorum mutlaka hersabah öğlen kemik suyu corba aksama daha karar vermedim🙈
Babybus_ Sabah yayla corbasi icirdim kahvalti istemedi sonra muz yedirdim simdi sehriyeli havuclu pilav yaptim onu yedirecegim aksamada mercimek corbasi dolma 10 aylik
hemsireemom linamommmmm sabah yumurtalı patetes tostu yedi öğlen bişey yemedi meyve sadece akşam da taze fasülye yaptım umarım yer
Flower123 linamommmmm Sabah peynirli otlu omlet yedi yanında ekmek ile kahvaltılıklardan öğlene de tavuk yahni ve yoğurt yedi 12 aylık
EmirMom linamommmmm Sabah omlet yedi Öğlen sebzeli bulgur pilavı verdim Ara öğünde yoğurt ile muz vericem Akşam da köfte ve tarhana çorbası 1 haftadır ek gıda reddi vardı yeni yeni yemeye başladı umarım bugünde yer 🤲 9 ay 9 günlük bebeğiiiim
35izmir linamommmmm kızım 10 aylık sabah ona Menemen yaptım bibersiz yanına tuzsuz lor öğlen kıymalı makarna yoğurt akşam et suyuna yıoğurt çorbası tam buğday ekmeğiyle birlikte bu kadar
Klymeneninatlasi linamommmmm sabah peynirli omlet yedi yanında salatalık ve bal ile Arada bir tane şeftali yedi Şimdi kıymalı tel şehriye içeçek Akşamada biber dolması ve yoğurt Uyumadan öncede muz yada kurabiye yer 😁 15 aylık benimde minik ☺️