kubraztrk Ya tek gogsumden süt geliyor diğerinden gelmiyor hatta süt yok diyebilirim bazen kendi kendine akıyor ama bu gunlerde hiç yok diyebilirim sebebi ne olabilir acaba 😒😒
Mervecicekli kubraztrk komşumuzda dört çocuğunu tek göğsüyle beslemişti birinden süt gelmiyordu ama sen sürekli emzir gelir
Bus12 kubraztrk bnm de birinde var birinde yok denecek kadar azdi hep olmayandan emzirmeye clstm geldi
Elamm kubraztrk bende sürekli sol memeyi emzirdim sağ memeden az geliyor ce biri diğerine göre daha büyük görünmeye başladı demişlerdi inanmamıştım ve kızım sağ memeyi almıyor dediğiniz gibi 😧😧
Meray Benim de sol göğsüm diğerine göre daha azdı. Ben hep ilk onu emzirdim sonra diğerine geçtim. Emzir sürekli Yok diye bırakma emdikçe az çok gelir
kubraztrk Bus12 süt emse geliyor ama benimki tutmuyor😔r birakiyor hemen ucu küçük geliyor galiba diğerine gor😔
ozgeya kubraztrk benim de sol göğsümden hiç gelmiyor sadece sağ göğsümden emziriyorum.ve bu yüzden de bebeğime sütüm yetmiyor,çünkü ondan da bol bol sür gelmiyor 😔