Aselikoommm 10 aylik bebekleriniz günde kaç uyku yapıyor kızlar benim ki asla erken saatlerde uyumaz geceleri hep 10 buçuk 11 i buluyor onun içinde 3 uyku yapıyor gündüz sizler kac uyku yapıyorsunuz bebeklerinize gece de sürekli ağlar uyanır çığlık atar meme ister yoruldum
Cly01 Aselikoommm 3 uyku fazla gibi biz daha 9 aylığız ama 2 uykuya düşeli baya oldu sabah 5 buçuk 6 gibi uyanir 8 buçukta ilk uykumuzu yaparız ikinci uykuyu öğlen 2 de yapıyoruz 4 gibi uyanır asla saat 5i geçmesin 5ten once uyanık olsun ara öğün akşam yemegi duş falan derken akşam 8 8 buçuk gibi gece uykusuna geçer 🥰🖐🏻
kutlaym Aselikoommm yeni 10 aylık olduk ama bende bayadır gündüzleri 2 uykuya düşürdüm, akşam 9 dedim mi uyuyor, 3 leyince 11 12 den önce uyumazdı, YouTube da osman gönülal ı takip ediyorum ay ay gelişim ve uykuyla ilgili bilgi veriyor tavsiye ederim 🌸
Satmisimanasini Cly01 biz de aynı durumdayız ben dediğiniz gibi yaptığımda kızım gece kalkıp 2-3 saat uyumuyor
Aselikoommm Cly01 teşekkür ederim ama uyudugu zamanda kısa uyuyor hani ilk uykusuna yatiriyorum yarım saat sonra uyaniyor ikinci uyku da aynı şekilde gece uykuları da böyle
Cly01 Satmisimanasini bilmiyorum bebekten bebeğe göre degisir ama gündüz o 2 uykuyu kaçar saat yapıyor acaba biz 1.5-2 saate yakın uyuyoruz toplam 3 4 saat gündüz uykusu uyumuş oluyor sizinki kısa mi acaba
Biran Benim oğlum da 10 aylık sabah 7 de kalkar 10 da uyur 1 e doğru kalkar 4 e doğru şekerleme yapar 5.30 kadar uyur gece uykusuna da 8 den sonra banyo yapıyoruz 9:30 doğru uyumuş oluyor rutin bu şekilde gün içinde uyku saatini kaçırırsak tüm gün mızmız oluyor
Aselikoommm Biran gerçekten mi ya 🥲 umarım tekrar aynı düzeni yakalarsıniz çünkü gerçekten çok zor Allah yardımcımiz olsun canım 💕