Elifinilki MinelAskEla Kısmetse mop 2 pro almayı düşünüyorum bende araştırdım o daha iyi gibi geldi bana
plakayerli MinelAskEla benimkinde de sürekli yanlış komut alma problemi var mesela mutfağa çağırıyorum salona gidiyo gibi
Ensonbahar Haritalamada problem yaşadık sürekli takılıp kalıyor bi yerde . Defalarca yeni harita oluşturdum. En son sıkıldım köşede duruyor 1 senedir elimi sürmedim
Ensonbahar MinelAskEla Kullanılıyor. Bulunduğu odayı süpürüp yerine geçebiliyor. Ama süpürme kalitesi de düştü ilk geldiği gibi değil .
MinelAskEla Elifinilki siz nereden alacaksınız ? Aslında pro 2 de olur ama ben trendyoala baktım siyah rengi mevcut ben beyaz istiyorum da . Ben mi bulamadım acaba
Elifinilki MinelAskEla Ya Trendyol gibi yerlerden internetten düşünmüyorum almayı nerde satılıyorsa bilindik bir yer ordan almayı istiyorum
Denizanasi92 Elifinilki biz teknosadan almıştık bataryası bozuldu iyi ki ordan almışız servisi kimdi satıcı kimdi diye uğraşmadık garantisi vardı yapıldı geldi benim mop pro 2 memnunum
YLZELZ MinelAskEla BEN VİAMİ ALDIM ÇOK MEMNUNUM HARITALANMASIDA KOLAY TELEFONDAN KONUT VERDIGINDE HERYERE GIDIYOR SARJI BITINCEDE KENDI YERINE GIDIYOR İLK ZAMANLAR EVİ TANIMADI SIKINTILIYDI ZAMANLA EVİ ÖGRENIYOR
Deletedmom_73 MinelAskEla Biz yeni aldık ilk kullandik iyiydi sonra haritayı sildi kendiliğinden bir türlü haritayı cizemedi kaydediyor bu sefer girilecek yerlere girmiyor en son dün süpürdük şarj alet yerini bulamadı kafası karışıyor bazen.
Eyllada MinelAskEla ben kullanıyorum performansi güzel ancak haritalandirma sorunu yaşıyor malesef kafasi karışıyor
MinelAskEla Ensonbahar dün akşam teknosadan pro 2 simi aldım . Oradaki kız dedi ki filtreyi belli bir zaman sonra değişin temizleyin belli bi zaman sonra çekim azalır çünkü dedi