sssiln Kızlar merhaba d vitamini ne kullanıyorsunuz bebeklerinize bana doktor devit-3 verdi ama sanki d vitaminleri kullanınca bebeğim daha da huzursuzlaşıyor sizde öyle oluyor mu ?
Ysmndmrl sssiln içeriği temiz ürün alın devir 3 bebekte gaz yapabiliyormuş biz ocean kullanıyoruz çocuk doktorumuz verdi
sssiln Ysmndmrl bizimde çocuk doktoru verdi niye veriyorki gaz yapabiliyorsa bebeğim zaten kolik çok teşekkür ederim iyice araştirim ben
SeymanurHalime Ysmndmrl merhaba, bende ocean kullaniyorum bebegime ve henuz 15 gunluk. hegun oglen emzirdikten sonra 1 damla veriyorum 400 IU olanindan sizce yeterlimi? doktorunuz nasil vermenizi önerdi acaba?
Ysmndmrl sssiln bilmiyorum ki bizim aldığımızı sigorta karşılamıyor belki ondan vermemiştir bilemedim ama çok pahalı değiş en son 60 TL vermiştim 7 ay kullandık uzun süre gidiyor bu arada Demir içinde sağlık ocağı verecek 4. Aydan sonra o da iyi değil bilginiz olsun
Fatima_agaliyeva Merhaba ben Vigantol d vitamini kullaniyorum, en iyisi diyebilirim. Alman eczanelerinde satiliyor
papucumunrockcisi SeymanurHalime merhaba ilk 1ay 3damla 1aydan sonra 4damla diye biliyorum. İsterseniz aile hekimini arayıp sorun bi.
Ysmndmrl SeymanurHalime ben sprey kısmını kullanıyorum sprey kısmıyla bir fıs damlalıkla 3 damla demişti ve yanağına