Ysmn11-11 Bebelerinize kekik yağı verdiniz mi? Suyuna falan damlattiniz mı? Ben grip.oldum bebegimde hapşırıp duruyor sürekli sarımsak yiyerek emziriyorum ilerlemesin die ama baska neler verebilirim arayişindeyim bebeleriniz hasta olmasın 🤲🤲❤
Zehra5050 Ysmn11-11 Ihlamur nane limon gibi çaylar verebilirsiniz ve burnu hep açık olsun öksürüğe cevirir
Ysmn11-11 Zehra5050 burnuna dikkat ediyorum açık yoksa müdahale ederim hemen içerde nem led ışığı vat sürekli açık oluyor tozlanmasın die ilerleme yok şükür ama ben ilerlemeden bitireyim diyorum ben kekik yağı kullandım bana iyi geldi acaba kullanan var mı bebeğine
Premseskolar Ysmn11-11 yine bu forumda kekik ysgını bi arkdas dedi ama dis kasıntısı icin di grip icin nasl kullanılıyor acaba elimde var cocugnda gripli bnm de
Ysmn11-11 Premseskolar Ben suya damlatıp içtim ama bebeğim küçük ağır gelir die düşündüm onun yerine ayaklarının altına sürdüm bence iyi geldi burun akıntısı durdu yeni başlamıştı zaten gecede zeytinyağlı sarimsak yapıp da sürdüm şimdi de yıkadım uyudu ilerlemesin die uğraşıyorum