Rosaa Kızlar oğlum krese gidiyor . Hergun neredeyse aynı şeyleri koyuyorum beslenmesine ,biraz farklı şeyler koymak istiyorum sıkılmasın diye . Biraz fikir verin bana
Zlm Rosaa ne tür yiyecekler sandavic tarzı mi değişik sebzelerden mujver yapıp şekilli kalıplarla kesebilirsiniz yemek goturuyosa domatesli pilav çok güzel oluyo hemde yapışık yemesi kolay
agacsizkoala Rosaa pankek, mücver, tost, sandiviç, ev yapımı pizza , yumurtalı ekmek, kuru meyveler de koyabilirsiniz yada çerez fındık fıstık filan, kek yapabilirsiniz , sigara böreği de olabilir
Hale3400 Rosaa bizim menüden örnek vereyim size bugün kek meyve suyu mesela dün peynirli makarna meyve suyu meyve vardı başka menü simit ayran puding başka menü tavuklu pilav ayran meyve bir başka menü köfte patates ayran puding
trn-mom55 Rosaa tuZlu kek yapabilirsin canım içine lor peyniri biraz kaşar zeytin mısır. Aynı kek hamuru tuz yerine şeker koy. Küçük kek kalıplarında pişir muffin gibi. 2-3 tane koy yanına da meyve suyu tamam
Zlm Rosaa pankek olabilir o zaman biz kaşar yumurta baharatları bir kaba koyup karıştırıp ekmeğin üstüne sürüp sonra fırında pişiriyorduk o da çok güzel oluyor hem peynir yumurta yemiş olur hem de sağa sola bulaşmıyor rahat oluyor isterseniz ekmeğin kenarlarını kesersiniz sandviç ekmeği alıp daha rahat yer çünkü fırınlı olunca biraz sert oluyor
Mihriballimm Benim kızımda kreşe gidiyor bizenliste veriliyor tüm çocuklar aynı şeyi yesin diye . Patates kızartması ayran kek süt tost ayran peynirli börek meyve suyu krep yapabilirsiniz eline bulaşmasın derseniz pankek olabilir gözleme yapılıp koyulabilir slcikolatali ekmek ve süt koyulabilir sandviç yapılabilir pogaca açma yapın kurabiye süt de güzel olur aklıma bunlar geldi