Aysun0909 Kızlar merhaba 9 gün önce normal doğumla bebeğimi kucağıma aldım alttan dikişlerim var ve hala daha dikişlerimin acısı geçmedi özellikle 2 gündür dikişlerimde yanma, batma ve kaşınma hissi var benim gibi aynı durumda olan var mı
Mrysmg Aysun0909 her tuvalette batikonla temizlerseniz ve kuru tutarsaniz enfeksiyonel bi sorun olmaz sanırım. Benimde 10 gün sonra geçmişti dikis agrilarim. Acısi gecene kadar fazla oturmayin ben öyle yapmistim sadece yürüdüm uzandim oturmadim 10. Gun sonunda tamamen iyi hissediyor istedigim pozisyonda uyuyordum. Gözünüz aydın dikis içinde geçmiş olsun
Hafizeee35 Aysun0909 benim de 20.günde geçmişti . Diğer arkadaşlarımızın da dediği gibi çok temiz tutmalısın. Her tuvalet sonrası baticon sürmeyi ihmal etme . Bir de ben her gün duşa girdim sıcak su hafifletiyordu biraz batmaları falan . Ped kullandığımız için oda değdikçe iyice rahatsız ediyor ama geçecek inşallah canım 😊
Damlafatma Çok temiz tutmak gerekiyor ve iyi kurulamak gerekiyor benim bugün 15. Günün ağrılarım geçti. Antibiyotik de kullandım bu arada doktor vermişti
Aysun0909 Damlafatma çok da dikkat ediyorum aslında antibiyotik falan da kullandım teşekkür ederim canım