Gizemtekin İyi geceler annelerim. Bizim bebe 15+4 haftalık galiba atak haftasına girdi. Sürekli ağlıyor meme istiyor veriyorum emip bırakıyor zor uyuyor. 3,5 aylık bi bebe canıma okuyo resmennn. Sizin atak haftalarınız nasıl geçiyor nasıl çözümler buluyorsunuz
ilahiyatci_Mom Gizemtekin dördüncü ay atagına girmiş malesef bir yas öncesi en zor atlattıgımız ataktı oğlumla . Suan 23 bucuk aylık daha da kötülerini misliyle yasadı yasıyor sendrom içinde o yüzden 4 ayı mumla arar oldum 😩
Ebeesra Gizemtekin 4. Ay atağına girmişsiniz yani zor geçti bizde de olabildiğince onun suyuna gitmeye çalıştık uyku gerilemesi çok yaşadık biz de o anda diş çıktı ikisi çakışınca zor geçti aslında ama atak bitince yeni beceriler kazanıyor bizde ileri sürünme sonra emekleme başladı bir de çıkardığı ses sayısı arttı
Ayazinannesiiiiii Daha yeni 4 atağımızı atlattık. Bebeğinize bol bol sarılın konuşun oyunlar yapın. Bizim çözümümüz bol bol sevgi :)
Gizemtekin ilahiyatci_Mom şuan gayet normal. Pazartesi salı çarşamba kötüydü şimdi iyi anlamadım yani. Atak haftasında mı değl mi 🤣
ilahiyatci_Mom Gizemtekin gelip gidiyor günü gününü asla tutmaz belki hafif seyredecek maşAllah diyin 🙂
Gizemtekin ilahiyatci_Mom pazar günü 17 haftalık olucaz şuan sadece geceleri biraz sık uyanmaya başladı onun haricinde bir şey yok. Tekrar güncelleme yaparm