Kızlar biz bu sene ev aldık kredi ödüyoruz ve altın borcumuz var bizi aşırı zorluyor yani öyle ki bir TL harcarken hesaplıyoruz bir tane bezli çocuğum var birde kızım var evde çok sıkılıyordu ve birşeyler öğrensin diye ben kurs buldum ama eşimin pek rızalığı yoktu nasıl odicez nasıl yapcaz dedi hep ben bu zamana kadar hiç bir zaman maddi yönden eşimi sıkmadım hep evde iş yaptım destek oldum 7 senedir evliyim hala bekarlık elbiselerimi giyerim hep kendi ihtiyaçlarımı geriye atarım ilk defa kızım için bencillik yaptım bir şekilde öderiz Allah yardım eder dedim 300 TL ilk taksit i verdik bir şekilde sonra kitap seti alıcaz dediler uygun 280 TL dediler eşime söyledim alalım kurstan icat çıkardınız bilmem ne diye söylenmeye başladı babamlar verdi onlarında durumu yok ellerine bu ay bir yerden para geçmiş neyse gittim ben parayı verdim biri dedi ki 200 e bulduk biz geri kalanı getiririz sonra kitabı aldılar bir daha da hiç birşey demediler ben internetten bakıyorum aynı kitap 195 TL kızım kursta aşırı mutlu ve çok güzel öğretiyorlar çok da alıcı bir çocuk kendisinden önceki çocuklara bile yetişmiş hemen ve çok sosyalleşti dedesiyle vs bile konuşmaya utanan bir çocuktu şimdi çok değişti yani kurstan çok memnunum ama bu olay beni biraz soğuttu siz olsanız ne yapardınız