Silasel Kızlar hdi özel sigortamız var. Onun kapsamında olan ankarada özel hastane bilen var mı pediatri için
Gizemcbc Silasel merhaba özel akbak çocuk sağlığı var Keçiören de Mustafa akbak 2 buçuk senedir oğlum için gidiyorum memnunum tavsiye ederim. Muayene ücreti 200 tl
Alpaca_23 Silasel konu ile alakasız ama bizde hadi sigorta kullanıyoruz Ankara’da hangi doktorlara gidiyorsunuz ?? Şehirde yabancıyız o yüzden soruyorum
Silasel Alpaca_23 kusura bakmayın ben yeni gördüm ben koru hastanesinde demet hocaya gidiyorum ama acil bölümü yok 7/24 diyorlar ama akşam üzeri gittiğimizd3 830 tl muayene ücreti istiyorlar
Alpaca_23 Portakalcicegiii Birkaç tane buldum sistemde görünüyor anlaşmalı hastahane ama aradığımda anlaşmamız yok diyor anlamadım
Alpaca_23 EnverinAnnesi bizde Gaziantep’te Liv e gidiyorduk , anlaşmalı yer bulamazsak muhtemelen Liv e gideceğiz ? Nasim muayene ediyor acaba ?
Alpaca_23 Rkyyksl Rkyyksl hdi sigorta geçerli mi? Muayene ederken su oyuncakla oynamalı felan diyor mu ? Su hareketleri yapmalı diyor mu ?
Handeiyi Silasel biz koru hastanesi kullanıyoruz filiz özdemir hocamız kendisi 7/24 ilgili bir hoca, takip gerektiren durumlarda ben atmadan o günlük durumu gösteren fotoğrafı ister
Handeiyi Silasel farklı bir doktor Silasel Demet Hocayı tanımıyorum Filiz Hocayı tavsiye ederim, Acil için Başkent Üniversitesi acilini kullanabilirsiniz. Fiyatlar daha uygun hocalar güvenli