Balbebeginannesiiii Kizlar bebegim 9 bucuk aylik ve koltuklarin arkasina giderek buyuk tuvaletini yapiyo sizinkilerde oyle mi int baktim tuvalet egitimi icin uygun zmanmis ama daha cok kucuk😊
11Hilal11 Balbebeginannesiiii benim kizim 15 aylik benimkide bayadir oyle saklaniyor yapiyor cikiyor ama daha erken diye düşünüyorum cunku ne cis diye biliyor ne kaka bezine yaptigi zaman anne cis yada anne kaka diyebildigi zaman bezi biraktirmayi dusunuyorum arada bi kakasi yaparken anne ihhhh diyor ama bana yeterli gelmiyor😀
PrensesZeynep Balbebeginannesiiii benim kızım 22 aylik aynısini yapiyo saklaniyo kenar köşeye hem söylüyo anne çiş anne kaka diye hemde yapiyo ben artik öğretmek istiyorum ama 2 yaşinı doldursun ondan sonra kısmetse
kaymakliekmekkadayifi Balbebeginannesiiii acikcasi benim kizimda o aylarda saklanarak yapıyordu. Su an 18 aylik cisini soyluyor yapmiyor tutuyor ama kakasini yaparken soyluyor ben hala tuvalet egitimine net başlamadım sadece sabahları uyandiginda götürüyorum cis derse. Yapiyo sonra tekrar bez bagliyorum.
Balbebeginannesiiii 11Hilal11 valla bana cok tuhaf geldi erken oldugunu dusunuyorum bu hareketi yapmasi icin bile bide bakiyo kimse goruyo mu bakiyo mu diye😍😍
11Hilal11 Balbebeginannesiiii valla bazen oyle seyler yapiyorlarki insan agzi acik seyrediyor yani bi sure sonra yaptigindan utanmaya basliyorlar en azindan benim kizim oyle sadecw cis yaptigi zaman bezini kolaylikla degistirebiliyorum ama kakasini yapmissa bezini degistirmemi istemiyor ciglik cigliga agliyor 😀
Balbebeginannesiiii PrensesZeynep yeni mi basladi peki oyle yapmaya bizim icin erken gbi geliyo bana ama bikac kiside cocuk ona hazir demekki diyo
PrensesZeynep Balbebeginannesiiii 1.5 yaşina yakın başladı hala devam ediyo yaptığını anlayınca tuvalete gidiyoruz ama orda yapmiyo bitti bitti diyo 🤗