criminalpatates 41 günlük bebeğim hem meme hemde mama ile besleniyor. Mamanın kabızlık yapabileceğini biliyorum ve bebeğim 8 gündür kakasını yapmıyor büyük olasılıkla kabız oldu bunu nasıl çözebilirim lütfen yardım
bbmoms criminalpatates 8 gün fazla geldibana probiyotik kullanabilirsiniz bio gaia kullanmistik biz doktora danışın muhakkak geçmiş olsun
flowerfly criminalpatates benim kızım da öyleydi doktor 10 güne çok normal demişti. Göbeğine masaj yapın saat yönünde.ayakarini karnına doğru itip çekin.iyi geliyor. O da olmazsa poposuna hakiki zeytinyağıni ocakta hafif yakar gibi yapıp çekin soğudu zaman sürün orayı yumuşatır o hemen. Ben denemiştim. Etkisi oluyordu. Şuan 9 aylık kabız olduğu zaman hâlâ yaparım.
Norveckizi criminalpatates canım biz biogaia yı ilk günden beri kullanıyoruz zaten ama birde mama meme ikilisine geçince doktor sabah bir wksam bir çay kaşığı zeytinyağı ver dedi. İse yaradı
criminalpatates bbmoms teşekkür ederim bio gaia kullanıyorum gaz problemini rahatlattı hatta ama şimdide bununla karşılaştık
criminalpatates flowerfly çok teşekkür ederim zeytinyağını araştırdım uygulama yöntemini öğrendim deneyeceğim
bbmoms criminalpatates çok gazlı ise yanında bir ürün daha kullanabilirsiniz doktor tavsiyesi ile biogaia probiyotik gaz için değilmiş aslında ben de öyle biliyordum gaz için bız nurse harweys şurup kullandık