aselinannesi2 Güzel anneler çocuğunuzu sütten nasıl kestiniz ,zorlandınızmı , ve kaç yaşındayjen kestiniz.,
Bircaykoyicelim aselinannesi2 6 aylıkken gece beslenmesini kestim. 10 aylıkken gündüz emmesini bıraktım.(sağlık sorunları nedeniyle) Kararlı olmak ve ağlamasına tahammül etmek önemli. uyanınca Emzirmedim ağladı tabi çok ama bı şekilde sabahı ettik. 2 gün sürdü zaten unuttu.
aselinannesi2 Urazkooo 6 ekimde 2 yaşında olacak benm kızımda . İlk perşembe günü başladım o gün çok direndi uyumadı bile uykusu olduğu halde benden yiyip uyudu . Cuma günü bi daha denedim karar verdim kesecem diye yemek yedirmede zorluk çekmeseydim bide dışardan kimse bişe demeseydi kızıma bırakacaktım istediği zamana kadar yesin diye . Neyse cuma günü başladık gün ortasında vermedim sallayarak uyutuum ilk kardeşime verdim o uyuttu beni görünce isteyecek diye . Bgn 4. Günümüz gece istiyo 2 gün öyle gece istedi yedi 1. Gece de 2 memeden yedi 2. Gece 1 meme verdim öbürünü istedi vermedim. 3 .gece istedi direndi ekmekle su verdim öyle yatırdım geri baklm bu gece ne yaparız . Tiksindirmeden bıraktırmak istiyom inşallah bu şeye başvurmadan keserim sütten
aselinannesi2 Bircaykoyicelim geçmiş olsun . Bende düşünüyorum nasıl yapayım iğrendirerek tiksindirerek yapmak istemiyom çünkü doğduğunda anneyşe bağ kuruyo öyle o bağı da öyle koparmak istemiyom kara kara düşünüyom 🙈 2 yaşına girecek gece beslenmesi de 1 yada 2 ama az yiyo ama gün ortasında karnısının tokluğuna bağlı oluyo yoksa gecw benden istiyo
Bircaykoyicelim aselinannesi2 iğrendirerek tiksindirerek yapmak istemiyom çünkü doğduğunda Yapmayın Zaten böyle lütfen. Dediğim gibi bı kaç gün sabredip kararlı olursanız inanın unutur. Düşündüğünüz kadar zor değil. Agliycak yapcak bişe yok maalesef 😊
aselinannesi2 Bircaykoyicelim kararlıyım eşime bile söyledim kesecem böyle olmuyo bazen oluyoki yemek yedirirken yoruluyorum sonra dışardan bişe diyolar iyice darlanıyom 😕
aselinannesi2 Bircaykoyicelim perşembe günü denedim vermiyecem diye kararlıydım ki uyumadı durmadı uykusu olduğu halde geç uyun gün ortasında . Cuma günü öğle uykusunda vermiyeceğimi sallanıp uyuyacan dedim benim işim var diye dayısı salladı akşam uykusundada aynısını dedim sen daha büyüdün meme yok sallanıp uyuyacan diye dayısında uyumadı ben sallayınca uyudu . Gece 1de uyandı su verdim sallayıp uyuttum 4 de kalkınca suyu kabul etmedi beni istedi benden az yedi dedim daha meme yok memeyi bırakıyoz diye yarın gün ortasında vermiyecem istediğinde uf olmuş daha içilmez diyecem artık gece istemesin 😕😔
Bircaykoyicelim aselinannesi2 Emzirmeyi sonlandırmak istiyorsanız karalı olup ağlamasına dayanıp emzirmiyceksiniz 😊 uyandığı zaman kucağınızda pis piş yapın bı şekilde sakinleştirin. Agliycaktir mutlaka tabi ama pes etmiyceksiniz.
aselinannesi2 Bircaykoyicelim dün gece öyle yaptım vermedim durmayınca unutsun dye küçük ekmek yedi bide su sonra yattı
Urazkooo aselinannesi2 aselinannesi2 bende bugün başladım gündüz sadece kesicem çünkü bende çok kötü oluyorum psikolojik olarak sirke sürdüm kuzum çok tiksindi anne ıııı diyor ama başka türlü bırakmazdı bakalım Allah yardımcımız olsun
Bircaykoyicelim aselinannesi2 küçük ekmek yedi bide su sonra yattı Yiyecek vermeseniz daha iyi ama. Su verin tâbi ama yiyecek vermenizi tavsiye etmem.
aselinannesi2 Urazkooo amin inşallah dışardakiler bu durumda anneleri düşünmüyolar psikolojik olrak kötü oluyolar
Urazkooo aselinannesi2 evet gerçekten bizde istemiyoruz ama napalım iştahsızlar yoksa aramızdaki en güzel bağ
aselinannesi2 Bircaykoyicelim onu vermiyecektim su verecektim tek uyumayınca mecbur kaldım benden vermiyim diye
Bircaykoyicelim Urazkooo oda beslenme çünkü 😊 bı lokmada yese gece beslenmesi. Ve bunu her gece verirseniz. Bu kezde hep yemek istiycektir.