sevginingucu Uyuduktan bir süre sonra beşikte kafasını geri atıyor. En dibe başını yaslayıp öyle uyuyor. Nedeni ne olabilir. Aç değil. Gazı da yok.
Atatemel sevginingucu benim oğlum da öyle yatar hep benim çok hoşuma gider hemen kafasını öperim usulca 6 ay 6 günlük
Yitik sevginingucu bizimde öyleydi boynu kırılacak derdim hep öyle kötü bir açı gibi dururdu.Şöyle düşünün rahatsız olduğu an uyanır oda bir insan rahat ediyorlar bazen öyle demekki şuan 8 aylık ve öyle uyumuyor ama o aylarda bizimde öyleydi.Daha sonra dönmeye başladı bu onun işareti diye düşünüyorum bence hiç müdahale etmeyin uykusunda ben bi süre sonra bırakmıştım bir gün baktım dönüyor sonrada yapmadı hiç
Alyosunannesi11 sevginingucu bebekler o pozisyonda daha rahat nefes alıyormuş ben biryerde öyle okumuştum daha rahat nefes aldıkları için gece o şekilde uyıyabiliyorlarmış. Benim kızım da 20 aylık daha yeni yeni bıraktı öyle uyumayı küçükken o şekilde uyurdu
Haffuse Yatagini buyutme zmanai gelmis🤗 Park yatak gibi daha genin yataga gecin… hareket ediyor alani dar oldugundan oyle olabilir…
Haffuse sevginingucu benim kizim da benzerini yapiyordu, hareket ediyor iste, neden daha farkli senaryolar dusunuyorsun ki🤗 Besikten park yataga gecince alani genisledi ve sereserpe yatiyor… Vee bir duzeltme: bi sinkintisi sizisi olsa, zqten yatamazdi…
sevginingucu Haffuse internette nöroloji sorun falan olabilir yazmışlar. İnternette neyi aratsam hep kötü şeyler yazıyor gerçi de. Anlayamadım. Ama genel olarak bu aylarda oluyormuş sanırım
sevginingucu Yitik bu aylarda oluyomuş sanırım. Ne kadar aşağıya çeksem de kendini geri ata ata beşiğin başına kafasını dayıyor
sevginingucu Alyosunannesi11 ya bazıları nörolojik sorun olabilir falan yazmış internette kafam karıştı
Haffuse sevginingucu ahahaha benim gibi pimpirik anne😂🤣 internetten hic bisey aratma… artik bebisinle tatli vakitler yasa😅 google amca felaket tellali…doktorum bana arastirmami yasakladigindan beri daha huzurluyum… Artik daha genis yataga gecme vakti🥰🥰🥰 uykucu kimildak
Esra_Deva sevginingucu benim kızımda bacakları yanlara dayalı yani iki bacak havada uyuyor. Öyle rahat ediyor demekki neye takıldınız sorun ne anlayamadım
Elif554 sevginingucu uyurken meme arıyor bence çünkü benimki de öyle. Memeye bağımlı oldu ara ara uyanınca meme emer gibi kafayı yukarıda