Begummm95 Kızlar bebeğim 2.5 aylık başının üst kısmında kobak var doktora sordum zeytinyağ sür tarakla tara dedi, yaptım bir kez ama geçmedi, yapmasam yayılır mı diğer bölgeler ie yapmam gerekir mi sizin tecrübelerinz nedir ?
Simays Begummm95 bebe yağını bolca sikip bekletip tarakla tersine doğru taramistim tek seferde geçmişti fırça değil bu at kilo fırçayla bir de yanında tarağı var ya o setten aldınız mı bilmiyorum ama bebe dişli taraktan
Naz42 Begummm95 banyodan once karbonatı su ile islat ve kafasına sur 5 dk beklet kalmıyor banyodan sonra beyaz beyaz kalıyo gibi oluyor sonra geçiyor karbonatlı su koyu kıvamlı olsun
Begummm95 Simays evet aldım at kılı olansan bende deneyeyim onzaman teşekkür ederim bebe yağını ne kadar bekleteyim birde sonrasında kafasında kalması sorun yaparmı yağın
Simays Begummm95 at kılı değil de onun yanındaki dişli tarağı kullan beş dk beklersen yeterli sonra tersine tarayinca pul pul dökülüyor zaten banyo yaptırırsın sorun olmaz .
Linakusumeselesi Bebek yağı sürüp tersine tarayabilirsin. Zeytinyağı sürme bana herkes zeytinyağı dedi ama hiç bi şekilde geçmiyordu. Zeytinyağında asit olduğu için yıkadıktan sonra tekrar kurutuyomuş, buda derinin tekrar kabuk bağlamasına neden oluomuş. Ben bebek yağı sürüp tarayıp yıkadım hep çok çabuk geçmişti