AngelMotherr Dün hiritisi vardı burnu tiklaydi şuan çok kötü ağlıyor grip olmuş yarın randevu aldım gidegicim Ama sizin tavsiyeniz öneriniz nedir Allah için Mama içiyor
Sgnnn AngelMotherr topuklara limon sürün. Çok etkili oluyor. 1 buçuk aylıktan beri üşüteceğini anladığım anda yapıyorum. İlerlemiyor
kutubebegimmmm AngelMotherr serum fizyolojik ve şırınga ile sık sık burun temizliği yapın YouTube da videolar var nasıl yapılacağı
ayseeeasln21 AngelMotherr burnunu serum fizyolojik su ile yıkayın . Yatarken yastığını biraz kaldırırsanız dik bir şekilde rahatlatır . Terlememesine de dikkat edin çok geçmiş olsun 🌺🙏
AngelMotherr Baakpnr- of vardı taze toplandı ve nası oldu kurtanldi ben şok içinde kaldım evde yok of
badew Burun aspiratörü ile burun temizligi yapın mutlaka sık sık,yapmadan önce fizyolojik serum sıkın.cok tıkanırsa eczaneden normal serum ve şırınga alıp iki burun deliginden sıkıp öyle aspiratör ile çekin.emin olun çok rahat edecek
ipekkizinanasi İnstagramda ebeannecimm sayfasına bakmanızı öneririm. Çok kapsamlı bir post attı dün hasta bebeklerle ilgili muhakkak faydası olur❤️ Geçmiş olsun😇