Mamastuna toyanne internwtten bir anasonu aratırsanız, hiç önermiyorlar iyi depil, hatta rezene de öyle
Blessed toyanne bebeğe anason rezene kimyon vs verilmez. Kaç aylık bilmiyorum ama tahminime göre küçük
tarcinnn toyanne 1 ayı dolduktan sonra vermeye başladım. Gaz damlası yerine doktoruma da danışarak anason çayı verdim. 1 ay boyunca sadece akşamları 1 çay kaşığı 2. Ayında da sabah 1 akşam 1 veriyorum. Beslenmeme de çok dikkat ettiğim için bilemiyorum ama bana daha rahatlamış geliyor
Aysegokturk Doğduğundan beri veriyorum. Bir zararını da görmedim. Yalnız sadece anason değil, rezene kimyon ve anason üçünü bir demleyip sabah akşam bir çay kaşığı veriyorum
canoskii Aysegokturk ne ise yarıyor benim bebeğim de 58 günlük ve gündüz uyumuyor. Üst komsumun kizi var 11 aylık dun aksam almislar anason ama 6.aydan sonra veriliyor demişler
Aysegokturk canoskii benim bebeğim kolik bebekti ve aşırı derecede gazı oluyordu verince bir nebze olsun rahatliyordu. Kimi doktor vermeyin diyor kimi doktor verebilirsin diyor açık konusmak gerekirse kendi içgüdüme güvenerek verdim ve bir zararni görmedim