Dilarasaka Bebegimin dili bembeyaz oldu emerken agliyor pamukcuk olmus sanirim ne yapabilirim yardimci olurmusunuz
asel_asya61 Dilarasaka temiz bir mendili karbonatlı suya batırıp ağzının içini silin. Günde birkaç kez tekrarlayın hiçbir şeyi kalmaz Allahın izniyle
ElifKaratas Dilarasaka 1 çay kaşığı karbonat ı bir çay bardağı suya karıştır canm kaynamış su olcak ama . Güzelce temz bir bezle temzle ben emzirdikten sonra gün içinde 2 çay kaşığı da kaynamış soğumuş suda veriyorum 18 günlüğüz
Ebraryuksel Bizde oyleyiz canim dili yara olduğu için emerken canı aciyormus o yüzden agaliyorlar kaynamis suya soguduktan sonra karbonat koyup 1 kasik temiz bir tulbentle ağzının içini silince 1 2 defa tekrarlayınca geçiyormuş canm bide her emmeden sonra su verince geciyormus
Brc35 ElifKaratas normal bildiğimiz karbonat değil mi? Biz de 18 günlüğüz pamulcuk oldu ağzımız :( ne zaman geçti sizin
havva60 Dilarasakaama normal karbonat degil cnm ingiliz karbonati eczanede var bizim oyle olmustu doktora gittik o soyledi tabi bide damla yazmisti
ElifKaratas Brc35 geçmedi 😂😂 bilmiyorum ki geçme süresi varmı emdikçe artıyor gibi geliyor sildiğimde hafifliyor evet canm normal karbonat .
Brc35 ElifKaratas doktor ilaç vermedi böyle de geçicek gibi değil zaten kolik bebek bi de onun sancısı ne yapacağımı şaşırdım 🤷♀️
ElifKaratas Brc35 bizde kolık iz 😢😢 bak en güzel uyutma yöntemi dizinin üstüne sert bir yastık koy bebeği yüz üstü yatır ağzı açık yana dönük olmasına dikkat et poposuna piş pış yapa yapa yapa ileri geri sallan birde bunu dene
Brc35 ElifKaratas tamam canım bu gece öyle yapayım insallah ise yarar sağolasın🙏🤗 çocuk sallanmaktan yayık ayranına döndü 😂
ElifKaratas Brc35 dene muhakkak canm ilk koyduğunda biraz ağlar ama rahatlıcak emin ol uykuya dalarsada elleme 15 dk kadar kalsın öyle sonra yatırınca zarf zurt 😀😇😇benm ki öyle yapıyor yanı
Brc35 ElifKaratas ay hadi insallah canım yarım kundak yapıyordum kucakta gezdir salla anca öyle rahatlıyordu bu gece muhakkak yapacağım
Duruu Hiç karbonatla falan vakit kaybetme canım ben çok temizledim işe yaramadı bizim 15 günlükken olmuştu mikostatin aldık pamukçuğu ertesi gün bitti