Arkadaşlar tuvalet eğitimimiz ağustos sonu gibi kendi isteğiyle başladı. Oğlum zaten çok uzun süredir gece kuru kalkıyordu. Kendi isteğiyle olduğu için cis olayını cabukta başardık diye düşünüyorum ama 1 ayi geçti şu kaka olayını halledemedik kakası geldikçe kendini sıkıyor şekilden şekile giriyor ve bir şekilde başarıyor yapmiyor. Sıkarken ufak batıyor tabi biraz kaçmış oluyor arada bir kere lazimliga yapmıştı basta. Bir kez annemde yarım saat oturduk anca öyle yaptı adam akıllı. Ama bidaha yok bu hafta perişan oldum bu zamana kadar sakin kalan ben aklımı yicem. Ne yaptıysam olmadı anlattım kitap okuduk ornekledim odullendirdim ceza verdim herseyi denedim. Biraz beslenme alışkanlığı da kötü zaten her gün kakasını yapmaz ama gelince neden sıkıyor neden yapmak istemiyor bir kez kiloduna yap dedim geçende meraktan kiloda yapti yani :( hakkınızı helal edin bana tecrübelerinizi paylaşın lütfen akıl verin. Tamam korkuyor olabilir kendi parçası gibi görüyormuş yapmak istemiyormuş olabilir ama bu durumda ne yapmam gerekir. Hem iki kez sonuçta yaptı da niye devamı gelmiyor daha kaka konusu açılsın kuduruyor yani anlam veremedim. Yardimlariniza ihtiyacım var.
Hakkınızı helal edin uzun oldu vaktinizi aldım