Oglunasikbiranne08 Kızlar oğlum 25 günlük. Emzirmeden önce altını temizliyorum. Meme emmeden önce yine gazı varsa çıkartıyorum. Sonra emdiriyorum. Emerken memede uyuyor. Sonra gazını çıkartıyorum. Tam yatağa koyarken ağlamaya başlıyor. Uyumuyor. Bu durum ne zaman düzelir. Neden böyle yapıyor olabilir. Sütüm yetiyor karnı doyuyor. Kilo alımı da gayet iyi. Her emmeden sonra çişini yapıyor.
Oglunasikbiranne08 Deletedmom277 aynen demi canım. Güvende hissediyor kendini ondan kucak istiyor. Kucağıma alınca da hemen uyuyor geri kıyamam yaa 😊😊
Tazeanne53 Ben ilk 3 ay bebeğimle yapışık gezdim diyebilirim. Koynumda çok sabahladık☺️ Bu dünyada sadece sizi tanıyor sizin kokunuzu biliyor. En güvenilir yerde olmak istiyor sadece❤️
Deletedmom277 Oglunasikbiranne08 ben 3 ay gündüzleri göğsümün üzeri nde yüzüstü şeklinde uyuttum başka türlü uyumuyordu çünkü. Allah uzun ömür versin hepsine inşallah☺️
Oglunasikbiranne08 Deletedmom277 herkes yaşamış bu durumu demekki 😊😊 amin canım. Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın. Sağlıkla büyüsünler inşallah