Kdrsmsgkcbs Şimdi anlıyorum Doğumdan sonra kiloların neden gitmediğini çünkü herşey bebeğe gaz yapıyor bu yüzden sadece makarna pilav yeniyor!
NekwaSultan Kdrsmsgkcbs hic öyle yapmana gerek yok. Herseyi ye öncelikle çünkü bebeğinin vitaminine de minerale de karbonhidarata da ihtiyacı var. Buyukte metsil Bunda sab simplex gaz damlasini kullandim hem bebegim mutlu hem de ben 🤗
KaSeAy Kdrsmsgkcbs Hersey gaz yapıyor diye yememezlik yapmayın sakın. Cünkü her yiyecek her insanda farklı etki yapıyor. Kuru fasulye bile gaz yapar diye bilinir ama herkeste yapmaz mesela. O yzden az az herseyden yiyip gözlem yapacaksınz. Gaz yaparsa yemezzsinz. Oilav ve makarna ile beslenirsenz kaliteli süt üretimi olmaz. bol yeşillik ve su. İnekler gibi düşünün😜
KaSeAy Kdrsmsgkcbs Bunu yazarken de makarna yiyorum bu arada😄 Hocanın dedigini yap yaptıgını yapma misali☺️
NekwaSultan Kdrsmsgkcbs baska bir sürü marka var bebegine uygun olani deneyip bulman lazim. Yalniz 15 gun devamli kullanmali faydasini gorup görmediğini anlamak icin ve de ayni saatlerde verirsen daha etkili olur