HumaEda3458 Merhaba anneler Malum hayat gün geçtikçe zorlaşıyor. 2 yaşında kızım var ve 2 aylık oğlum 🤲🏻Eşim yalnız çalıştığı için yetiştirmekte zorlanıyoruz ☺️ Elinde temiz az giyilmiş kıyafetleri uygun fiyata veren olursa alabilirim🎈
MelisaGoktugMommy HumaEda3458 merhaba benimde kizim ve oglum var kizimin kiyafetleri bayagi temiz kac ay giyiyor?
Mirayhavvanur38 HumaEda3458 Merhaba 0-3 ay kıyafetler mevcut elimde ikiz erkeklerim var çok temiz giyildi isterseniz yardımcı olurum
Deletedmom_68 HumaEda3458 beğendiğiniz var ise fiyat vereyim hepsini isterseniz 150den göndereyim anlaşmalı kargo için isim veririm size çok yüksek çıkmaz kargo ücreti
HumaEda3458 MelisaGoktugMommy MelisaGoktugMommy Oğluma 3-6 alıyorum önümüz kış 6-9 da olur Kızıma da genelde 24-36 alıyorum ama kalıba göre değişiklik gösteriyor 🌸Sizin çocuklarınızın yaşları nedir ☺️
HumaEda3458 Deletedmom_68 Deletedmom_68 bu arada nasıl görüşüp gönderim yapacaksınız bide ödeme nasıl olacak 🤗İlk defa 2.el kıyafet alacağım 🤲🏻
1Prensessannesii HumaEda3458 canim post attım 3-6 6-9aylık tulum ve alt üst takım falan var bakabilirsin istersen uyguna veririm bütçeme gore
Drana HumaEda3458 birisi post açmış 0-3 yaş erkek bebek kıyafeti veriyorum sadec kargoyu ödemek koşuluyla. hemen ona yzın isterseniz
oglumubeklerken HumaEda3458 merhaba benim elimde erkek kıyafetleri var oğlumun kıyafetlerini satıyorum bende özelden yazabilirseniz yardımcı olurum 💐
Deletedmom_68 HumaEda3458 3-6 aylıklar kırmızı olan 1-3 ama kalıbı büyük daha uzun giydirirsiniz🙏🏻 yurtiçi kargo ile gönderim yaparım