ETANSUE 2 aylık bebeğim kilosuna aklım takılıyor sizin bebeğinizin kilosu ne kadar mama kullandınız mı
melikeex ETANSUE benim bebegım 2790 kg 48 cm dogdu 2 aylıkken 5700 kg 58 cm dı suan 2 ay 21 gunluk ne kadar bilmiyorum
ETANSUE Aysegul93 bende böyle araştırınca iyi ama ne zaman doktora gitsem mama desteği yapsan iyi olur diyor bende mama vermek istemiyorum ama kilosunu diğer annenlerle konuşmak istiyorum tedirgin oluyorum
Aysegul93 ETANSUE benim bebeğim iki aylıkken 4200 dü nama verdirmediler . 3650 doğmuştu. Bir aylıkken hala 3650 idi. Ona rağmen vermedim
usernamesu Benim bebişte 1 ay 28 günlük 5700 günde 1 kez mama veriyorum gece yatarken doktor verme dedi ama uyumuyor en azından 2 saat uyuyor mama verince rahatlıyor 🥲
ETANSUE usernamesu elbette zehir değil ilk ay ver dedi bi başka doktor gerek yok çocuk aylık 750 gram almış dedi 2. Ay kontrolünde 1100 gram alınca mamaya gerek yok dedi. Hatta sordum gerekliyse vereyim diye gerek görmedi ama sanki az kilosu ya da psikoljik
ruveydaensar melikeex oy maşallah. Nazar değmesin. 💕 Benimki de fazla kilo almıyor. iki aylık doğumdan beri 1.5 kilo aldı. Kontrolde sorucam doktora.
melikeex ruveydaensar sagolasın canım doktor normal diyorsa sey yapma bebekten bebege degısım gosterır cunki bıde zayıf dogan bebekler cok cabuk toparlar derler