Tazeanne0650 berkinannesi_ ikizlerimden biri aşıdan sonra 1 haftadır ishal oldu ben aşıya yordum çünkü başka bir belirti yok ateş kusma halsizlik uykusuzluk veya aşırı uyku hiçbiri yok sadece ishal ve aşı olduğu günün gecesi başladı bugün 1 hafta oldu
IpekIncii berkinannesi_ bizde bugün olduk. Ama memeyi bugün hiç tutmadı. Mama vermek zorunda kaldım ve hep bi ağlamaklı sizde de öyle mi?
starwomen berkinannesi_ bizim sadece o gün huzursuzluk olmuştu ama uykularını etkilemişti ateş vs. Olmadı geçmiş olsun
berkinannesi_ Tazeanne0650 çok geçmiş olsun aşı yapmış olabilir kolay değil minicik bedene 3aşı olması inşallah bizdede ateş huzursuzluk vs olmaz🙏
berkinannesi_ IpekIncii ben doğduğundan beri mama veriyorum onda bi sıkıntı yok ama öğlen sonu bi ağlama krizi geldi şimdilik iyi bakım calpol veriyor musunuz
berkinannesi_ starwomen bizimki uyuyor ama deliksiz değil öğlen sonu ağlama krizi oldu şimdi iyi şükür
Mihriban24_ Ya biz de cuma günü olmuştuk aşı ama resmen uyumuyir gece gündüz fark etmiyo uyumuyir memede 10 15 dakika uyuyir yatağa birsktgim an kalkıyor normal mi bir bebenin böyle olmasi artık korkuyrim birsey olacak ona diye
berkinannesi_ Mihriban24_ korkmanıza gerek yok diye düşünüyorum gün içinde benim bebeğimde kucağımda uyur beşine kattığımda uyanır
Mihriban24_ berkinannesi_ valla bilmiyorum ki yetemiyorum beceremiyorum miyim diye kafayı yiyecem artık bu saate kadar halen böyle gözleri kızarmış uykusu var ama uyuyamiyir niye böyle anlamiyorum
Mihriban24_ Evde de sağlıkçı çocuk servisinde çalışmış mama vereyim diyorum herşeye karışıyorlar yok verme etme 😔😡
berkinannesi_ Mihriban24_ bizimkinin yine krizi tuttu ağlıyor yine,mama zehir değil ki doğduğundan beri mama veriyorum hemşiremiz kilosu boyu gelişimi çok çok iyi dedi