Gizemlim Ek gida ogununu verdikten kac saat sonra mama veriyorsunuz bebegim 8 aylik. Acikinca aglama yada mama isteme gibi bi huyu yok o yuzden aciktigini anlayamiyorum ek gida ogununden kac saat sonra mama vermeliyim.
Erdemalp Gizemlim benimki de 8 ay 24 gunluk. Ne verdigine bagli. Benim bebegim acikinca istiyor ama ornek veriyorum meyve cok tok tutmaz bir saat sonra ama corba tok tutar 2 saat sonra gibi kendinizi ayarlayabilirsiniz. Zaten tok olunca icmiyor
Gizemlim Erdemalp Erdemalp ornegin kahvaltidan 2 saat sonra veriyorum içiyor mamayi bitiriyor ama bazen kusuyor acaba fazla mi geliyor diye dusundüm. Corba falan verince 3 4 saat sonra veriyorum mamayi. Ama ne zaman versem iciyor bitiriyor mamayı.aciktiginda belli etmedigi icin anlayamiyorum o yuzden saatle veriyorum mecburen.
Erdemalp Gizemlim eger normalde kusmuyorsa ust uste verince vakit arasinda azsa fazla geliyordur canim. Ne verdigine gore mecburen saate gore ayarlican eger aciktigini anlamiyorsa.
Gizemlim Erdemalp cok sagol canım evet mecbur bu sekilde ayarliycam. Normalde kusmuyordu bugun fazla geldi sanirim kustu hep.