Mervearskan Kizim 2.5 yasinda tuvalet egitimini verdim 1 ay oldu.1 aydir sorunsuz cisimizi soyleyip yapiyorduk son 2 haftadir cok sik cis yapmaya ve soylememeye basladi yaptikdan sonra s oyluyor.neden boyle oldu anlamadim basina gelen varmi
Sena_nur_1 Mervearskan benim kızım daha 2 yaşına girmemiş 21 aylık 1 ay önce çok güzel yapar söylerdi şimdi korkuyor hemen altıma bez bağla diyor ben açınca bez bez diye bağırıyor kabız oldu ondan sonra böyle sorun yaşamaya başladık sizce ne yapmalıyım soruya soruyla karşılık vermek peki 😂😂😂
Limonlusu Mervearskan ara ara böyle sınama dönemlerine giriyor çocuklar kızmayın. Sadece burası tuvalet değil altın pis oldu bak biz tuvalete yapıyoruz. Sende yapabilirsin diye sürekli uyarın. Su içtikten 20 dk sonra tuvalete gitmeyi teklif edin. Havalar soğumaya başladı üşüyor olabilir. Yada farkında olmadan idrar yolu enfeksiyonu da olmuş olabilir. Bunlarda kaçırmaya sebep olabilir. Birde ilgi çekmek istiyor da olabilir daha fazla oyun oynayın bebekleri tuvalete götürün. Zamanla düzelecektir sakin kalın
Cihan Mervearskan doktor bir şeyden korkmuş olabilir demişti bizde benim oğlanla 2 aydır savaş veriyoruz hala altına yapıyor bazen oyuna daldığında özellikle hep kaçırıyor vallahi Allah güç kuvvet versin biz annelere
Mervearskan Sena_nur_1 erken mi ogrettik o yizden mi oldu anlamiyorm yaaa.bid3 gece bezi birakamadik ondan mi oluyor kii
Mervearskan Limonlusu 20 dk bulmuyor bazen pes pese 10 dk da bir cis yapiyor. Hasta olmusdur usutmusdur ddm ama kac hafta gecdi duzelmedi
Mervearskan Korkulacak birseyde olmadi.sorun cok sik yapmasi bide cisini.artik soylemeden goturuyorm lazimligina yapiyor. ama bes dk sonra altinada yapiyor