Acemimom1 Korkuyorum kızlar ya. Zaten 10 gündür huysuz gündüz uykusu yok gece uykusu zayıf. Bide şimdi aşı stresi sardı. Çok ağır geçiyor mu bu aşı. Yarın olucak indallah
Balkizlarim Acemimom1 bizde hiç bir sıkıntı yaşanmadı stres vesaire yapmayın derim her aşı da aynı olmaz geçmiş olsun ✨💐
mehmel54 Acemimom1 annenin stresi de bebeğe geçer canım sen sakin ol güzel düşün emin ol çok rahat geçer
Tbmbdb Benim ki de yarin olacak 2. Ay aşısı ben de öyleyim bir de rota olacak bakalım Inşallah yan etkisiz geçer
Acemimom1 Masallah rabbim bütün evlatları korusun ya bide ilk çocuk olunca artı bir tedirginlik oluyor yumurtam Ftmnur22 melissrn yumurtam
melissrn Acemimom1 benim bebeğimde de hiç bir sıkıntı olmadı çok şükür umarım sizinkide sorunsuz geçer
yumurtam Acemimom1 şifa olsun öncelikle, bizim çok Şükür hafif geçti, birkaç gün huzursuzluk oldu, çok hafif ateş o da kısa sürdü, rahat olmaya çalışın. bugün de 3.ayda rota yaptırdık İNŞALLAH o da sorunsuz geçer
ruveydatas Acemimom1 ben 2 ay aşılarını üzerine birde rotarisk yaptırdım ilk dozunu aşıdan sonra biraz uyku yaptı biraz huzursuzlandı ama rahatsız edecek kadar değil gecede hafif ateş yaptı calpol verdim 3 4 saat sonra normale dönmüştü ateşte. Şuan iyi bakalım .