mia1 Merhaba bebeğim 6 ay 7 günlük. Burnu tıkalı ve hırıltısı vardı doktora götürdüm. Doktor Bi sürü tahlil istedi. B12 eksikliği varmış iğne verdi. Kendimi çok suçlu hissediyorum emziriyorum. Aslında her gün yumurta mutlaka yerim haftanın 4-5 günü de et veya tavuk yemeye çalışıyorum da bilemdim benden mi kaynaklı. Ebeye sordum senle alakası yok dedi. Daha önce böyle bişey yaşayan var mı? Çok küçük daha.
assd15 mia1 benim oğlumunda düşüktü ama benden kaynaklı olduğunu söylemişti dr bana iğne verdi değerimi yükseltmek için.Emziriyorız sonuçta bizden de geçiyor bebeğe vitamin
mia1 assd15 bilmiyorum bana söylemedi ya ama dediğiniz gibi en iyisi ben de baktırayım değerlerime yani çocuk tedavi oluyor şu an ama eğer bende eksikse sonuçta emzirmeye devam edeceğim.
dlk1410 mia1 bizim daha yeni bitti 5 hafta yarim ampul vurdular. Ondan önce 5 hafta ağızdan verdik, çok bir fayda sağlamayınca, doktor bu kez iğne verdi. Ama erken vermesi daha iyi, çünkü direk iştahsızlığa sebep oluyor.
Merve_42 Benim kızım da da vardı 300 olması gereken değer 218 çıkmıştı benden kaynaklı idi siprey kullAniyorum inşallah düzelir korkulacak bir şey değil neden kendinizi suçlu hissediyorsuunuz
mia1 Merve_42 geçmiş olsun size de ya bilmiyorum ben mi kötü beslendim de çocuk böyle oldu diye kendimi suçladım. Ama ben de var mı eksiklik bilmiyorum galiba Bi baktıracam ben de. Bizde dee 218 çıkmış