Dilruba_1 Hcryldz AA 3 aylık bebek için erken ama doktora danıştınız mı? Keçi sütü anne sütüne en yakın süt olduğu için verdiniz sanırım ama umarım kolaylıkla sindirebilir ve rahatsızlık vermez 😕 keçi sütlü mamalar var golden goat kullanıyorum ben de ondan da verebilirsiniz ben 1 yaşından sonra inek sütü değil de keçi sütü vermeyi düşünüyordum ama 3 ay çok çok erken @Bircaykoyicelim belki bilgi verir bu konuda 🌸
Kose21 Hcryldz Su bile verilmezken keçi sütü nedir ya 🥺 yazık günah birşey vermeden önce araştırın lütfen…
Bircaykoyicelim Dilruba_1 doğru mu anladım 3 aylık bebeğe keçi sütü vermiş demi? 1 yaşından önce keçi sütü verilmez ama. Neden vermiş ki?
Dilruba_1 Bircaykoyicelim evet keçi sütü verdim birşey olur mu diyor 1 yaş sonrası inek sütü tavsiye etmiyorlar o yüzden ben 1 yaş sonrasında keçi sütü düşünüyordum ama daha 3 aylıkken vermiş bayan nedenini yazmamış belki yazar birazdan 🌸
RuzgarMommys Verdikten sonra sormak niye Mama yada anne sütü emmesi lazım 3aylık bebeğin Keçi inek hayvansal süt almaması lazım daha çok erkenn