Ygmrkara Merhabalar arkadaşlar kızımın başında konak oldu doktorum karbonat zeytinyağı sürmemi istedi yaptıktan sonra bazı bölgelerde kızarma oldu. Siz nasıl geçirdiniz bu konak illetini yaşayan arkadaşlar bilgilerini benimle paylaşabilir mi 🥹🥹
Deniz3434 Ygmrkara hangi doktor karbonat sür der bence siz doktorunuzu değiştirin o hassas deriye karbonat sürülmez yakar bebeğinizi Konak için şampuanlar var alın yıkayın derim
35izmir Ygmrkara benim de kızımda oldu Konak hala da azıcık azıcık var bişey olmaz zararlı değil ama Bn bebek yağı sürdüm kafasına beklettim duşta taradım azıcığı döküldü bi kere daha yaptım gebe döküldü çok çok azaldı şimdi arada tarağa geliyo geçer zamanla oda
Keskin2021 Ygmrkara hindistancevizi yağı sürüp bekletip bastirmadan hafifçe taramıştım ben hepsi döküldü zeytinyağı asit içeriyo diye doktor bize bu şekilde yapın demişti çok kolay oldu
Adel123 Ygmrkara bizde de çok vardı mustelanın Konak şampuanı var hergün mutlaka onunla yıkadım ve saçını tarakla hafif bastırarak taradım o şekilde geçti bi anda geçmedi tabi yavaş yavaş geçti . Hergün o şampuanla yıkayıp tarayın saçını
Ygmrkara Deniz3434 aslında doktordan önce kayınvalidem de söyledi cildi hassas olur mu öyle sey deyip sürdüm 😕
Deniz3434 Ygmrkara ben bayan kuaförüyüm bölgesel kararmalar için genelikle öneriyoruz ki üst tabakayı soysun diye o yüzden çok canı yanar bebeğinizin tahriş oluyor bebek yağı sürün tarayın yazmış arkadaşlar zaten
Adel123 Ygmrkara Mustela Foam Shampoo For Newborns 150 ml / Konak Önleyici Şampuan https://www.hepsiburada.com/mustela-foam-shampoo-for-newborns-150-ml--konak-nleyici-ampuan-p-HBV00000HNASO?magaza=KBR+PHARMACY&url_src=ios-product-detail