SeymanurHalime kizim 2 haftalik, poposunda kizariklik var ne yapmam gerek ?? bana bol bol havalandir, islak mendili suyla yika oyle sil dediler baska ne yapabilirim? kantoron yagi surebilirmiyim? hazir kremler kullanmak istemiyorum henüz;(((
123_azra SeymanurHalime canım kucuk bı kutuya bebegın için nısasta ayır onu sur 1 gunde tertemız oluyor
ofkelisirin SeymanurHalime gül suyu kesinlikle ama doğal olacak parfüm kokulu değil Hele sürekli kullansan hiç olmaz pişik
heymom__ SeymanurHalime kantaron sünnetten sonra kullandık biz çok faydasını gördük 3 aylıktı bizimkide bence kullanabilirsiniz veya burda zeytinyağ sürüp memnun kalan çok kişi gördüm onuda yapabilirsiniz. Ama ben bepanthol pişik önleyici kullanıyorum doğumundan beri hiç pişik yaşamadık. Neden karşısınız anlamadım
irem-Dora SeymanurHalime pişiğe en etkili şeyin arko krem olduğunu düşünüyorum. Bu dedikleriniz piştiği önler ama inatçı pişikler insanı yoruyor. Arko kremin şu klasiği olacak yalnız yeşil beyaz olan, diğer çeşitleri yakıyor
ilknurmihra SeymanurHalime geçmiş olsun ben 40 gün boyunca pamuk ıslatıp onunla silmiştim natural live diye bir marka var ben onu kullanıyorum pişik kremi hem içeriği çok temiz hem helal sertifikalı gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz
Seheyas SeymanurHalime kızım 8 ay 15 günlük popo dahil heryeri pişik oldu mustela bepanthol hamazinc hametan hiç biri geçirmedi Travazol geçirdi sadece hemde 2 gün geçmeden
SulNur %100 doğal Mumsy pişik kremi çok etkili, hem pişiği geçiriyor, hem önlüyor, diğer pişik kremlerini kullanmayın, içinde zararlı maddeler var, hele arko vs asla, bebeğiniz henüz küçücük. 💐