Deletedmom_18 Evde ki kus kokusu nasil gider bizden onceki kiraci evin bi odasinda kuş beslemis ve 2 aydir ne yaptiysam koku cikmadi badana yapildi kapilar boyandi camlar surekli açik her gun camasir suyu ile odayi siliyorum ama yine ayni
Themamacita Deletedmom_18 badana yaptırırsanız belki faydası olur bir de parkelerin altına kuş pisliği tüyü girmiş olabilir
Tasfamily Deletedmom_18 bence psikolojik olabilir kendinizi öyle şartladıysanız yoksa badana çamaşır suyu falan koku kalmaz
lceLady Deletedmom_18 badanadan sonra kalmaması lazım. Biraz psikolojik olabilir. Tütsü yakın bir süre o odada o kokuya alışsın burnunuz
1prens1prensess Deletedmom_18 gerçekten acaba size koku geliyor gibi olabilir mi benimde 3 tane kanaryam var ve şuana kadar koku yapmadı bile hiç evet kafes temizlenmeyince olabiliyor ama onun kokusuda genelde camladı açtığımda direk gidiyor bide bu kadar şey yapıp nasıl hala kokabilir anlayamadım gerçekten tuaf adam hiç mi temizlememiş odayı falan havalandırmamış onu anlayamadım resmen boya ve çamaşır suyunu bastırabiliyosa başka ne denenir bilemedim ama inşallah bulursunuz bi çaresini
Deletedmom_18 Themamacita badanada yapildi komple eve hatta kapilari bile boyattim supurgelikleri sokturdum
-Cedric Deletedmom_18 çocuğunuz evde yokken kullanmadığınız bir cezveye yumoş koyun ve kaynatın sonra cezveyi evde bir gezdirin kokuyu alır muhtemelen
Deletedmom_18 Tasfamily tavanlarda boyandi ama eski kiraci kanarya beslemis kafeslerde sonradan soylemis ev sahibine sanirim o yuzden biraz uzun surcek kokunun cikmasi
lceLady Deletedmom_18 bence bi tütsü deneyin. Aktarcıya gidip onlarada anlatin durumu sorun derim belki daha keskin bir kokuda fayda sağlayabılır
Deletedmom_18 1prens1prensess malesef eve hic temizlik yapilmamis mutfak tum odalar kuş pisligidi duvarlar fln