_anne29 Kızlar. 4 aylık kızım var. Artık geceleri o kadar sık uyanıyor ki salla salla beşikte bitiyorum ve uyku sıfır. Bebek salıncağı alsam sizce nasıl olur ?
emayy _anne29 ben bir tanıdıgımdan aldım beli filan bükülüyor hiç uyumadı ama aynı beşik gibi içi düz olanlar var belki o işe yarayabilir ben de almayı düşünüyorum
TheBaby _anne29 Ben tavana monteli zıpzıp özelliğide olan hamaktan kullanmıştım 2.ayından 10.ayına kadar. Çok işime yaradı
Kuzeymomss _anne29 hamak beşik bizdede var ama oğlum 5 aylık oldu kenarlarına tutunup kendini kaldırmaya çalışıyor. Hamakta bu sefer yamuluyor. İlk zamanlar güzel ama, artık alsanız da çok duracağını sanmıyorum
Demeteymenim Oğlum 6 aylik hamalta uyuyor ayagimda uyursa indirdiğim an uyaniyordu bende svava marka zıpzıp salincak aldim o kadar rahatim ki en ufak kipirdamasina salincak kendi kendine sallaniyor uyku surelerimiz uzadi resmen tavsiye ederim
Demeteymenim _anne29 var da nasil yukleyecegimi bilmiyorum canim inernete svava salincak yazarsan cikar zaten kemeri falanda var dusme riski yok benim oglum huzursuz oldugunda geceleri bile onda yatiriyorum