Yusuf_Talhanin_annesi Arkadaşlar metal mama kutularını her hangi bir şekilde değerlendiren var mı aranızda ? Çöpe mi atıyorsunuz ?
Detaycianne Yusuf_Talhanin_annesi büyük çocuğun varsa kalemlik yapabilirsin. Küçük bir çiçek ekebilirsin. Kumbara yapabilirsin. Dışını boyayıp saç fircalarini koyabilirsin
Palestinianbride Yusuf_Talhanin_annesi Annem dışlarını kaplamış bağ evimiz var oraya götürmüş herşeye kullanmış aklınıza gelirse 😁
Ceyhununbalannesi Yusuf_Talhanin_annesi Ben dışına renkli küçük ponponlardan aldım ve yapıştırdım çok güzel taraklık oldu🙂
16102018 Kumbara yapıyorum kendime eşime bazen de çocuklara hediye ediyorum dışını süsleyip plastik kapağını da kumbara gibi uzunlamasına açıyorum 😀
Yusuf_Talhanin_annesi 16102018 bende kumbara düşündüm ama yer gök Kumbara olmadan alternatif üretmeliyim ☺️👍🏻
ozlemyldz annem yazları yaylada kalıyor ona veriyorum baga bahceye giderken cay seker vs koyuyor koy yerinde is goruyor
Csemtna Balkona küllük yaptım 😂üst kapağını kare kesip içine yarıya kadar su dolduruyorum anneme komşularıma bile yaptm 😂😂