Elizneva108 1 buçuk aylık bebeğimde burun tıkanıklığı ve hırıltı var deniz suyu kullanıyorum gün içinde aspiratör de kullanıyorum fakat geçmiyor 3 gündür hastaneye gideyimmi birşey olurmu nasıl gecirebilirim
p_ozget16 Elizneva108 bizde o zamanlarda hep burnu tıkanıyordu smdi 5 aylık bronşit oldu doktora götürün ve mutlaka altibiyptik veriyorsa kullanın bu hırıltı öyle birşey ki geçmiyor daha da ilerliyor bende burnuna şırıngayla su verdim aspiratörle hep çektim bir türlü bitmedi eve hava makinası aldık çocuk rahat nefes almaya başladı imkanınız varsa sizde alın içinin ilacını doktor yazıyor zaten rahatlarsınız
RabiyaG Elizneva108 aynısını bende yaşıyorum aspiratorle temizleyince çok ağlıyor bende ne yapacağımı şaşırdım
edanur2008 Aynısı maalesef bizde de var 38 günlük bebeğim gün içinde 3 4 kez serum fizyolojik ile temizliyorum o şekilde rahatlıyor emdikten mama yedikten sonra hapşırdıkca burnunda birikmesinden dolayı diye düşünüyorum
p_ozget16 edanur2008 evet ufak bir gün yapmasan gece nefes alamıyor hırlıyor ben artk bir yere giderken bile götürüyorum yanımda ne yapalm yavrumun tıkanmasından iyidir minik tüple veriyorm dışarı çıkıyorsam aspiratörüde çantaya koyuyorum hep