HzlChn Merhabalar, Oğlum şu an 5 ay 21 günlük, 6 ay 22 günlük iken işe başlayacağım 😢 çok korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum 😢 Tecrübeli annelerden yardım istiyorum önümde 1 ay var neler yapmalıyım ?
Asyaveannesi04 HzlChn 4.5 aylıkken işe başladım kamu personeliyim 10 senemi çöpe atmak istemedim eğer emziriyorsanız süt stoğu yapmaya başlayın derim hiç de üzmeyin kendinizi bakanınız varsa, benim kayınvalidem Allah razı olsun gözü gibi bakıyor bu günün şartlarında bakmasaydı ne ev ne araba ne de çocuğuma iyi bir gelecek sağlayabilirdim
Kuzularinanasi HzlChn emziriyorsaniz simdiden süt stogu yapin bol bol😇 ilk gunler zor gelir ama insan alisiyor merak etmeyin,eve geldiginizde guzel vakit gecirmeye bakin ,ev islerinizi bi kenara atmayi ogreniyor insan😄once evlat sonra diger isler
Kubra_2021 HzlChn bende ücretsiz izne ayrıldım 13 aylıkken başlayacağım ve kreşe vermek zorundayım bakan kimsem yok 2 ay kaldı benimde
birrtutamsevgi Bebeğim 2 aylıkken başladım çalışmaya.. öyle zordu Kİ ama insan alışıyor tek motivasyonum çocuğum İÇİN alışıyorum ona daha iyi kıyafetler oyuncaklar veya daha iyi bi gelecek sunabilmek için çalışıyorum oluyor şuan 10 aylık ve hala bununla motive oluyorum
HzlChn birrtutamsevgi ahhh kıyamam ☺️ ben de onunla motive olmaya çalışıyorum ama bir yandan da evde bırakıp gitme düşüncesi tüm gün ne yaptığını düşünmek çok üzüyor beni 😢
HzlChn Asyaveannesi04 benim de annem ve kayınvalidem bakacaksl dönüşümlü Allah nasip ederse gözü gibi bakar ikisi de biliyorum ama işte üzülüyorum keşke şartlar el verse 😢 emiyor aynı zamanda günde 2 kez mama veriyorum birini gündüz birini yatmadan önce bir de bu ay ek gıda tadimini yapmaya başladım ama öğün olarak yemiyor henüz
HzlChn Kuzularinanasi valla inanır mısınız şimdi bile ev işi vs düşünmüyorum hep onunla vakit geçiyorum ama yaptığı ilk hareketlere şahit olamayacak olma düşüncesi bile üzüyor beni 😢 süt stoğu yapamıyorum buzluktan çıkan sütü içmiyor o yüzden işe başlamadan 3 gün kala başlayacağım sağım olayına mecburen
HzlChn Kubra_2021 Allah yardımcınız olsun 🙏 erkenden alan bir kreş bulmanız bile büyük şans inşallah kolaylıkla alışır
HzlChn Kuzularinanasi amin inşallah 🙏 keşke Avrupa ülkelerinde olduğu gibi annelik izni çok uzun olsa her anne çocuğunu kendi büyütebilirse en azından 1 yaşına kadar