Gamzelina Kızlar ehliyet sınavım var çıkmış sorulara baksam yeterli olurmu şu siteden calıştım geçtim diyen varsa yardımcı olurmusunuz??
Alyaninannesi01 Gamzelina ehliyet sınavı hazırlık diye gir oradaki soruları çöz canım çok faydasını gördüm ben 96 almıştım . Ama kitaptakinide çözdüm .
Buuseg Gamzelina çıkmış bütün soruları çöz, sınav şeklinde oluyor zaten. birde motor ve sağlık konularına bak.
Semanurozgan Gamzelina telefona bir program indirmiştim onunla 88 ile geçmiştim çok yararı olmuştu bir bakın isterseniz play Store’dan
bundlebeach Gamzelina ne zaman gireceksiniz sınava acaba bende yazıldım birde yazıldıgım kursun uygulamasını indirdim hem deneme hemde cıkmış sorularini cozuyorum tabi birde kitaptaki sorular
mimikkralicesi Gamzelina appte bir uygulama vardı ismini tam hatırlamıyorum ama ehliyet soruları 2022 gibi bişeydi kırmızı bi görüntüsü vardı bulabilirsen onu indir ve ondan çalış neredeyse sınavımın yarısından çoğu orada çalıştığım sorulardan çıktı
Gulceninannesi25 Gamzelina uygulamalar var çıkmış sorulardan oluşan oralardan çalış geçersin ben öyle gecmistim