bundlebeach Asil3434 her ay yatan bi odememi acaba bende basvurdum fakat hala sürec degerlendirmesinde yaziyor
Birdunyabircennetannesi bundlebeach Yaklaşık 1 ay olacak başvuralı değerlendirme sürecinde yazıyor hala 🤷
Ceylancinar Aynen kızlar değerli anneler eve katkıda bulunmak için aile sosyal yardımlaşma sim alan varmı ve nereden yapiyosunuz işlemi. İhtiyacım iz var gerçekten.zor sikintidayiz ya çocuğumuzun gelecegini çöpe atmak istemiyorum.
Ceylancinar Bide ek gıdaya başlayan bebeğe yoğurt haricinde bebek kefiri varmı verilmede Sak nca varmı acaba
Karakayasveet05 Ben geçen ay aldım.hanimlar her ay yeniden basvuru mu yapıcaz yoksa otomatik olarakmi yatiyor
aysima06 Karakayasveet05 12 ay boyunca yatacak canım otomatikman. İkamet falan değiştiği zaman iptal oluyor benimki iptal oldu 2. Kez başvuru yaptım süreç devam ediyor diyo
Mervetahir aysima06 benim eşimin üstüne iki tane ev var ama aslında bizim değil üstüne kredi çektiler başka birisi ödüyor yani ve bizim ihtiyacımız var ben başvursam bu sebeple çıkmaz mı acaba
Bir_melegin_annesi Mervetahir büyük ihtimal çıkmaz diye düşünüyorum yengemin sadece arsa si var çok değerlidir deyil cikmiyo kac kere denedi reddedildi diyo yinede Bi deneyin isterseniz