sahramom 3 aylık bebeğim ve ben grip olduk salgın var sanırım bu aralar sizde durumlar nasıl önerebileceğiniz bişey var mı
Aylizzmm sahramom 4 aylik bebeğim abisinden geçti sık sık emziriyorum birde burun temizliğine biraz azaldı burun akıntısı doktora gittik Bi gün oda burun temizliğine devam dedi kreşe gönderecektik abiyi bu kış o yüzden gönderemiyorum evdeyken bile hasta oluyor
zlempamir sahramom yattığınız odaya yarım soğana 10-15 adet karanfil batırıp koy canım tıkanıksanız iyi gelir ben öyle yapıyorum hatta bizde gribiz az önce odaya koydum
tektanem sahramom mevsim geçişleri genel olark hasta herkes ben değilde bebeğim grip oldu daha yeni iyileşmeye başladık emziriyosanız sarımsak yutun siz ne kdar çabuk iyleşirseniz bebeğinizde o kadar çabuk toparlar
Adosmommy Melisa ıhlamur papatya yı kaynatın buharını solurun geniz akın akıntısına öksürüğe iyi gelir
ozgeseyhan Bizde nezle olduk 2 aylık evde herkes hasta ablamiz okula gidiyor bebeğimizede bulaştı, burnuna sprey sıkıp nemlendiriyoruz, bir de anne sütü başka bir şeyde yapamıyoruz
ozgeseyhan İnşallah duzelirler çocuklar hasta olmasın ömürden ömür gidiyor hele ki küçük olunca daha zor